erikaulrika.blogg.se

Följ med under våra två månader runt om i ASIEN! ENJOY

Sista februari ..

Kategori: ASIEN

Hej på er! Denna dag har varit så LÅNG! 13 timmars resande och fått sitta en hel del och vänta, ingen luft och suttit kissnödiga i 23 mil då busschauffören vägrade att stanna! Dagens ris till honom! Men dem glädjeprickarna vi är försökte vi se det hela positivt! Ulrika ligger redan däckad i sängen och jag känner mig relativt pigg eftersom jag alltid lyckas somna om åker bil, buss eller båt! Dags att sluta klaga.. Vi har varandra och vi är tillbaka där vi trivs allra mest.. I Phuket! Det kallar vi att komma "hem"! Här kommer vi nu att befinna oss sista veckan här i Thailand för att sedan åka vidare till Malaysia! Vi båda är lika spända =) dem närmsta dagarna kommer vi åka ut på lite "skojjigheter" och ni ska självklart få uppdateringar om det! Puss & Kram från oss // erika

Sista dagen på K-P!

Kategori: ASIEN

Nu sitter vi nere vid havet och njuter dem sista timmarna på koh pahgnan!( vet att jag stavar fel varje gång) Klockan 06.00 imorgon bitti kommer vår taxi och hämtar upp oss, sedan blir det några timmars båtfärd och efter det buss! Får hoppas att det blir en betydligt mer behaglig resa tillbaka ..

Vi skriver mer imorgon kväll! // Erika

Full moon del 2!

Kategori: ASIEN

LYCKA..

Full moon party 2013!

Kategori: ASIEN

Vink Vink från oss! Idag mår vi som vi förtjänar men det är det värt efter gårdagens full moon! För er som inte vet så är full moon en av världens största strandfester där det samlas tiotusentals partyglada människor från hela världen! Drinkar i buckets, kroppsmålningar i neonfärger, lasershow, eldslukare, galen musik och mycket mycket mer!!

Detta är ett måste om du besöker Thailand och vill vara med om galnaste fester EVER.. Bilderna talar för sig själva!

Förberedelser!

Kategori: ASIEN

Igår mötte vi upp systrarna Da silva(Erikas vänner från Oslo) som också är här på koh pahgnan! Det blev kroppsmålning innan vi begav oss bort till full moon partyt!

Vi är på Koh Phangan!

Kategori: ASIEN

Vi har haft lite problem med internet det senaste dygnet men nu verkar det fungera igen!

Söndagen bestod av en mardrömsresa till Koh Phangan! En resa som skulle ta 7 timmar tog istället 13 timmar, skjut oss i huvudet! Vi satt i alla fordon ni kan tänka er och ute på havet hade vi världens oväder.. Men vi försökte hålla humöret uppe ändå, nu är vi framme och vi mår fantastiskt bra :) Ikväll är det Full Moon Party som gäller och det kommer garanterat en bildbomb imorgon!!!

Tillbaka i Phuket!

Kategori: ASIEN

Hej allihopa! Vi spenderade inte alls lång tid i krabi då vi konstaterade att detta var inget för oss.. Bokade om och satte oss på båten ännu några timmar och nu är vi tillbaka i Phuket/Patong!

Gillar att vi är så spontana .. Nu har vi bokat ännu några biljetter och sticker vidare tidigt imorgon bitti, vart vi ska då får ni läsa om i nästa inlägg! Nu är det dags att packa! Puss & Kram // E

Gissa en gång ..

Kategori: ASIEN

VILKA som tog hem segern?! ;)

Eldshow!

Kategori: ASIEN

Bjuder på några bilder från en häftig kväll på phi phi Island med fest och eldshow! För er som ska besöka phi phi, promise.. Ni kommer inte missa detta!

Lyckligaste människan i världen!

Kategori: ASIEN

Jag har nog aldrig någonsin sett en människa såhär lycklig som jag gör just nu :) Under vår backpackerresa hade vi några saker som var helt förbjudna, plattång var en av dem! Av någon riktigt konstig anledning så gick jag med på att Erika fick platta sitt hår idag, och lyckligare människa får man leta efter! En sak är säker, och det är att vi är världens sämsta backpackers ;) I like you anyway! /Ullis

Just nu ..

Kategori: ASIEN

Här sitter vi just nu, nere på stranden och äter kvällsmat.. Nu är det lugnt men om några timmar drar partylivet igång här på phi phi! // Erika

Gulliga ni!

Kategori: ASIEN

Vi vill bara säga till er alla som följer oss här och kommenterar att ni är för underbara! Vi kan tyvärr inte svara på kommentarerna vi får men vi läser självklart alla! Puss & kram på er!

Vi klagar inte ..

Kategori: ASIEN

Phi phi Island!

Kategori: ASIEN

Hej allihopa! Igår lämnade vi Phuket och är nu på plats i Phi Phi! En blåsig båttur men gud så härligt!!

Godmorgon!

Kategori: ASIEN

Nu har vi checkat ut och sagt hejdå till marine, ägaren av vandrarhemmet vi bott på! Hon har varit som en extramamma för oss, tack för allt :)) vi kommer tillbaka! Nu äter vi frukost och inväntar vår transfer till båten som tar oss till phi phi Island!

Just do it!

Kategori: ASIEN

Japp.. Då var det dags att packa ner allt igen! Klockan ringer halv 8 imorgon bitti .. Nästa destination --> Phi phi Island!

Måndagslyx!

Kategori: ASIEN

Igår kväll hade vi en riktigt rolig kväll med besök av lite vänner hemifrån! Middag och fest på det! Idag har det varit en total slappisdag på stranden och nu unnar vi oss lite lyx på flora spa, gör våra naglar fina! Imorgon tar vi vår packning och förflyttar oss från phuket till Phi phi Island! Räkna med mycket uppdatering därifrån! Hoppas ni alla har det bra där hemma, vi mår toppen!!! Kramis från oss!

Hard Rock Cafe

Kategori: ASIEN

En gåva

Kategori: ASIEN

På alla hjärtans dag gick vi ner till stranden på kvällen för att skicka upp varsin varmlufts ballong till minne av min morfar och Ulrikas morfar! Saknaden är stor och jag riktigt kände hur ni tog emot dem där uppe . LOVE // Erika

ThaiKebab!

Kategori: Allmänt

Standard att ata ThaiKebab pavag hem efter krogen! Alla verkar lyckliga iallafall ..
Kebabkungen star i mitten .. // Erika

Raya Island!

Kategori: Allmänt

Pa alla hjartans dag gjorde vi en ulflykt till Raya Island, eller vi skulle nog mer kalla det PARADISET. En o med klarblatt vatten, fin strand, bra snorkling, god mat och fina fiskar! Raya far toppbetyg av oss tva och ar en o vi garanterat vill besoka igen! Har kommer lite bilder fran var dagstripp! puss och kram fran oss!!  
 

Grattis på födelsedagen Sofia Andersson

Kategori: ASIEN

Jag hoppas att du får en fantastiskt fin dag :) Massa pussar och kramar till dig från mig!
/Din Bull ;)

Alla hjärtans dag!

Kategori: ASIEN

Här kommer en solig alla hjärtans dag hälsning från oss i Thailand :) Hoppas ni mår lika bra som vi! Massa pussar och kramar från oss <3

Feb. 14, 2013

Kategori: ASIEN

En känsla av att vi känt varandra hela livet! Ser fram emot 8 veckor till med dig, om vi överlever skrattattackerna vill säga.. Fina vän // E

Have fun!! // E

Kategori: ASIEN

Inte ett moln, Så långt ögat kan nå

Kategori: ASIEN

Livet är allt bra ..

Kategori:

Vila i frid Allan Johansson

Kategori: Allmänt

10 • 02 • 13
Jag saknar dig morfar, men jag vet att du har det så mycket bättre nu!

Du fattas i mitt liv!
/Din Ullis

Feb. 10, 2013

Kategori: Bangkok

Grattis på födelsedagen min fina mormor! Vet att du läser detta och hoppas du har det bra hemma i snöyran! Kramis Erika

Phuket!

Kategori: Bangkok

Hej alla! Då har vi lämnat Bangkok och befinner oss nu i Phuket! :) idag har vi bara "gottat" oss nere på Patong beach, som vi längtat! This is P a r a d i s e! // Erika

Kvällspromenad i bangkok city!

Kategori: Bangkok

Här känner vi oss hemma!

Kategori: Bangkok

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4053290/images/2013/pic_5115ad9eddf2b340e2a4df76.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4053290/images/2013/pic_5115adcd9606ee3604c3b9a7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4053290/images/2013/pic_5115add89606ee35f6f61861.jpg" class="image">

Pedikyr!

Kategori: Bangkok

Igår fick vi fötterna fina för endast 30 kr! // Erika

Happy friday!

Kategori: Bangkok

ALLA SÄTT ÄR BRA FÖRUTOM DEM DÅLIGA

Kategori: Bangkok

Att jag är en jävel på fruktsallad, det vet vi nog alla :) Men att försöka skära upp en mango med en nagelsax är inget som tillhör vardagen.. Det gick sådär, men gott var det :D

Life is good

Kategori: Bangkok

Morning torsdag! Igår spenderade vi eftermiddagen på MBK shoppingcenter som har nära 2700!! butiker.. Billigt! Ett måste om man besöker bangkok! Här ser ni även bilder från gårdagens nattmarknad i patpong! Även där, bra utbud!

Nu är klockan 07.45 här och vi står och trampar på varsitt löpband nere på gymmet! Efter frukost får vi se vad dagen har att erbjuda!

Frukost..

Kategori:

Gott med frukost efter lite träning! Nu blir det poolen några timmar innan vi ska ta en taxi bort till MBK shoppingcenter som är "dundermega" stort med 8 våningar! Känns som ett ställe för oss..

Godmorgon!

Kategori:

Onsdag morgon! Klockan är 07.25 här och vi är nere på gymmet och kör ett pass innan frukost! hörs om en stund igen, bye!

Första kvällen!

Kategori: Bangkok

Hej igen! Nu är vi hemma på hotellet igen efter att ha gått en riktig långpromenad! Första stoppet blev Auroma Beauty där vi slog oss ner i var sin stol för att få pedikyr! Skönt ... Kvällsmaten åt vi på en "gatuhak" som vi så fint kallar det! Thaimaten slår det mesta! Vi är trötta efter alla timmar på flyget tidigare idag! Nu väntar sängen och imorgon är planet att gå upp tidigt, träna på hotellets gym innan frukost och efter det poolhäng, som vi längtat! Skriver mer imorgon bitti! Godnatt från två flummiga tjejer ..

Äntligen framme i Bangkok!

Kategori: Bangkok

Sawade kaaaa.. Underbar känsla att slänga sig på sängen på vårt hotell! Flygresan har gått bra men varit lång! Nu står det dusch och mat på schemat, inte ätit vidare mycket det sista dygnet! Ikväll ska vi besöka någon beautysalong för att få naglar och fötter fina! Efter det är planen att sätta oss ner på någon mysig resturang , och fira med en drink att vi är framme! Vi har internet på rummet och kommer uppdatera med bilder senare ikväll! Klockan är nu 17.18 här borta! Hej sålänge!

Nu drar vi snart

Kategori: Allmänt

Nu är vi på Arlanda flygplats och ska snart checka in.. Wihoo! 

Mot flygplatsen!

Kategori: Allmänt

Dagen är här!

Kategori: ASIEN

Hej på er! Nu är det nära nära .. Dagen D är här och det känns u n d e r b a r t! Hoppas att många vill följa vår resa, mycket bilder och mindre text kommer denna reseblogg bestå av! Nästa gång vi skriver berfinner vi oss i soliga Bangkok! Nu laddar vi för en lång flygresa! Det är det värt när man vet vad som väntar! Nu ska allt packas ner i väskan( inte min starka sida direkt) sedan beger vi oss mot Arlanda om 7 timmar! 

Snart hörs vi igen // Erika