erikaulrika.blogg.se

Följ med under våra två månader runt om i ASIEN! ENJOY

Bye bye bloggen!

Kategori: ASIEN

Då var vi tillbaka på svensk mark igen.. Vi har haft två underbara månader i paradiset och vi vill inget hellre än att åka tillbaka nu! Hoppas att ni har tyckt att det har varit roligt att följa oss.. Man kan ju alltid hoppas att det blir fler gånger ;)

Tack för alla fina kommentarer :) Ni är bäst!

Puss och kram
Erika & Ulrika

BRR!

Kategori: ASIEN

Nu sitter vi på en snöig flygplats i Moskva

Hello there ..

Kategori: ASIEN

Mötte precis min dreamguy på flygplatsen .. // E

FAST I TULLEN

Kategori: ASIEN

Allt har gått jättebra på denna resa, fram tills nu.. Efter att vi hade checkat in väskorna skulle vi gå igenom tullen och där blev vi fast! Erika var tydligen inte samma tjej som i passet.. Efter 15 minuters frågesport om allt mellan himmel och jord får Erika äntligen gå igenom.. Vi blir sena och måste springa till gaten! Väl framme så är flyget till Moskva försenat 40 minuter.. Nu sitter vi här och håller tummarna för att vi ska hinna med vårat anslutande flyg från Moskva till Stockholm! Wish us good luck :)

MOT SVERIGE!

Kategori: ASIEN

Sent igårkväll flög vi från Nha Trang till Hanoi. När vi väl kom fram trodde vi att vi skulle sova några timmar på flygplatsen och sen ta flyget tidigt på morgonen, men icke.. Flygplatsen skulle stänga och vi var tvugna att checka in på ett hotell.. En av våra sämre nätter! Hotellet låg precis vid en motorväg, och har man varit i Asien så vet man att tuten är bästa uppfinningen i bilen! Nu är vi iallafall på flygplatsen igen, snart lyfter flyget mot Moskva! Vi hörs senare :)

WE ♥ VIETNAM

Kategori:

 

TIME TO HIT THE GYM

Kategori: ASIEN

Träningen har ju tyvärr inte varit prio ett på denna resa, vilket jag redan tror att ni har förstått?! Dock tänkte Ullis vara duktig och "tjuvstarta".. Hon vet nämligen att det finns en människa hemma i Sverige med den största skadeglädjen som bara väntar på att få se henne bokstavligt talat DÖ på gymmet! Inga namn nämnda, du vet vem du är ;)

Cha Dam Market ..

Kategori: Allmänt

 
 
Idag har vi spenderat hela dagen pa Nha trangs storsta marknad! Vi hittade massa godsaker som torkade fladdermoss, rutten fisk och styckad ratta - mums!? finns aven ett stort utbud av skor, smycken, vaskor och klader! Det ar rena terapin for oss att ga runt pa shoppingmarknader da vi inte ens far plats med en enda sak till i vaskan..(Nu vet jag att du tanker sahar mamma : vad var det jag sa? ;)
 

Tran Phu Beach!

Kategori: Allmänt

 
 
Igar var vi pa tran phu stranden hela dagen. En underbar strand med hoga vagor! Eftersom skaldjur ar en stor delikatess i vietnam sa var vi sjalvklart tvugna att testa pa det ;) Mumsfillibabba!!
 

Just five days ..

Kategori: ASIEN

Tiden bara springer iväg! Nu börjar ni allt sakna oss där hemma va? ;) vi har bara några dagar kvar i paradiset och måste nu börja njuta lite extra ..

Vi två i ett nötskal ..

Kategori: ASIEN

Om det är som det sägs att "ett skratt förlänger livet" så vet vi iallafall två som kommer leva riktigt länge, efter denna resa! Bilderna talar för sig själva ;)

Partyhatten på ..

Kategori: ASIEN

Eftersom vi hört så mycket om nha trangs partyliv så var vi "tvugna" att testa på det i förrgår.. OCH, vi blev inte besvikna ;)

Sun is up..

Kategori: ASIEN

Det är så grymt fint här i nha trang! Idag har vi haft en riktig slappisdag med häng på stranden, ätit god mat, gått runt och kikat i lite butiker och nu är det natti natti! Imorgon är en ny dag.. Hörs då!

Framme i Nha Trang!

Kategori: ASIEN

Efter en 10 timmars lång bussresa är vi nu äntligen framme i Nha Trang! Resan gick bra och vi åkte i den absolut häftigaste sovbussen :) Idag står sol och bad på menyn!

Ready to go!

Kategori: ASIEN

Nu har vi packat klart! Nu tänker ni säkert "och hur ska ni få med allt det där?!" det får bli en senare fråga! Nu är vi taggade på nha trang! Puss och kram från oss!

Pack-kaos!

Kategori: ASIEN

Ännu en dag som denna är vi spontana! Tanken var att vi skulle åka vidare mot nha trang imorgon men bussarna gick så konstiga tider plus att vi inte trodde att det skulle ta så lång tid.. Men, nu har vi bestämt att vi ska åka redan ikväll! Så nu är det bokat och klart.. Vi blir upphämtade på hotellet om 2 timmar! Bussresan kommer ta oss cirka 10 timmar men smarta som vi är?! så bokade vi en sleeping-bus så vi är framme i nha trang 06.00 imorgon bitti, hoppas vi kan sova den mesta delen på bussen :)

Som ni ser så är det rena kaoset på vårt rum just nu( nej, jag förstår om ni inte är förvånade) vi har iallafall varit och köpt varsin till väska att packa ner all shopping i! Önska oss lycka till ..

// Erika

HELLO GORGEOUS!

Kategori: ASIEN

Lyckad kväll, som alltid ;)

Kör försiktigt!

Kategori: ASIEN

Saigon eller Ho Chi Minh som man också kan säga är en helt fantastisk storstad :) Trafiken är helt galen och om man ska över på andra sidan vägen så får man nästan vara beredd på att offra sitt liv, sjukt! Vi har funderat på hur det inte kan vara mer olyckor är vad det är, men igårkväll hände det.. Vi stod intill vägkanten och skulle ta ut pengar, då hör vi hur en motorcykel tvärnitar och kör rakt in i en moped! Trafikenkaosen går inte att beskriva, och gissa vem som är först på plats?! Erika såklart! Båda männen överlever, men den äldre mannen får ta sig till sjukhus från platsen..

Woop woop!

Kategori: ASIEN

Eftersom utgångarna börjar lida mot sitt slut måste vi självklart testa utelivet i Saigon också ;) trevlig helg!

LOVE IT..

Kategori: ASIEN

Alla som säger att det inte finns någon shopping i vietnam/saigon vet inte vad dem pratar om! Här finns stort utbud av smycken, väskor, skor, klänningar, jackor mm! Under dagen har vi besök både stora och små shoppingcenter! Och där är självklart allt äkta! Vill man ha riktigt billigt får man ta sig till olika marknader! Det står på schemat imorgon! :) /E

Hello Vietnam!

Kategori: ASIEN

Hej på er! Nu är vi på plats i Vietnam! Trafiken är helt sjuk här! Vi besökte en nattmarknad igår och lyckades fynda lite roliga saker! Vi befinner oss i Saigon, ho chi minh city nu och det är här det största shoppingutbudet finns så här är planen att stanna i tre dagar! Skriver mer ikväll :) // Erika

Sumba baby ..

Kategori: ASIEN

Bye bye Langkawi

Kategori: ASIEN

Efter sex fantastiska dagar på Langkawi är det nu dags att bege sig till flygplatsen igen!

Nu mot nya äventyr :)

https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_5142f5be9606ee19f74ef220.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_5142f5be9606ee19f74ef220.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_5142f5cfe087c361b5136615.jpg" class="image">

Panikångest ..

Kategori: ASIEN

Denna morgon kunde verkligen börjat bättre på alla sätt och vis! Klockan 9.00 blev vi upphämtade för att sedan åka vidare ner till hamnen! En dagstripp då vi skulle besöka tre olika öar. När vi gick i land på den första ön gick vi över en lång lång bro och i slutet såg vi apor svinga sig längst träden! Erikas första reaktion : Ullis, kolla vilka gulliga apor!! Det var så allt började ..

Ett tiotal apor kom sedan springandes mot oss och alla andra från båten.. Eftersom vi inte hade hunnit äta frukost så kom vi bärandes på varsin påse med mat! Aporna tog för givet att det var mat till dem och började genast dra och slita i det vi höll i händerna.. Helt plötsligt stod vi där tomhänta medans aporna åt med god aptit! Än så länge låter detta ganska kul men nu till det värsta .. Vi hade även värdesaker i en av kassarna som: pass, mobiler, bankkort och en hel del pengar! Paniken som uppstår när den största apan blir aggresiv och springer iväg med alla våra saker är obeskrivlig! Eftersom vi varit på ett safari innan och träffat mindre apor fick vi veta att man aldrig ska röra en apa, utan dem får bara röra dig! Detta gjorde att vi inte ens vågade försöka ta tillbaka våra saker.. Vi trodde inte att det var möjligt att hinna tänka så mycket som vi hann på så kort tid, men passet är självklart vår viktigaste ägodel för tillfället!

När apan sedan börjar riva upp och bita sönder hela Erikas plånbok och innehåll börjar alla på bron skrika och paniken blir ännu större! Till slut kommer en räddande engelskman och gör allt han kan för att få tillbaka våra saker trots att aporna anfaller och bits! Han försöker mota bort apan med både armar och ben samtidigt som apan då försöker hugga honom i benet.. Till slut ger apan upp och en kvinna springer fram och samlar ihop alla våra saker och lägger i hennes ryggsäck, ännu en ängel! När alla börjar springa tillbaka till båtarna blir aporna aggresiva och springer efter.. Eftersom jag och Erika är bland dem sista på bron så är det ju oss dem vill riva och bita. Jag hinner undan men Erika blir kvar och även riven i benet.. Dock inte så allvarligt, men fan så obehagligt! Vi springer tillbaka till båtarna och skriker av panik att vi inte vill vara kvar på ön och betalar vad som helst för att få skjuts tillbaka.. Och eftersom vi är i Asien och alla är så vänliga här så ställer dem självklart upp och kör oss tillbaka!

Vi är fortfarande lite chockade men är glada att vi kom hem med alla våra värdesaker! Vi mår bra men får nu leva med lite rivsår och framförallt apfobi!!!!

Bilden är lånad från reseguiden.se som ni förstår hann vi inte ta några bilder under dagen ..

Bloggarkungen

Kategori: ASIEN

Sorry för konstigt inlägg - men det kan bli lite knas när jag (ullis) ska försöka vara duktig och blogga ;) Anyway! Idag fyller min pappa år och jag vill bara säga

GRAAAATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN
DU ÄR BÄST!

Take a shower

Kategori: ASIEN

Eftersom vi inte har något kylskåp i vår lyxlya fick vi kyla våra godsaker på annat sätt .. i duschen! Vi kunde inte börja vår tisdagkväll på ett bättre sätt än en biljardseger och en kall dricka ;) Life is good!

https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41819606ee295eb793ac.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41c6e087c304a7f843d0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f41cbe087c304b490f72a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f428e9606ee296bab6c77.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f428e9606ee296bab6c77.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f428e9606ee296bab6c77.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f428e9606ee296bab6c77.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f4314ddf2b3532e2ab0dc.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f4314ddf2b3532e2ab0dc.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f4314ddf2b3532e2ab0dc.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f4314ddf2b3532e2ab0dc.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f43289606ee29a5d440c6.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f43289606ee29a5d440c6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f43289606ee29a5d440c6.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f43289606ee29a5d440c6.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f43c3ddf2b3531ea9d4e0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f4429e087c304d4131a02.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f442fe087c304b732c0e3.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f444ce087c304cf9ccd97.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4053290/6-3/pic_513f444c9606ee29a5d440f9.jpg" class="image">

Mar. 12, 2013

Kategori: ASIEN

Aj ...

Kategori: ASIEN

Såhär kan det gå när ullis klantar till det och lämnar nyckeln i receptionen och vilket betydde att vi fick sova på balkongen bland alla mysiga mygg! Tack gumman, men jag gillar dig endå!// Erika

Babylon Bar!

Kategori: ASIEN

Igår testade vi langkawis populäraste beachbar, babylon! När det stängde åkte alla vidare till sumba love! Rolig kväll med både ny och gamla ansikten!

Langkawi

Kategori: ASIEN

Framme i Langkawi :) Idag har vi solat och badat, lovely life! Ikväll blir det barhäng vid stranden :) Vi hörs!

Langkawi nästa

Kategori: ASIEN

Nästa gång ni hör något från oss är vi förhoppningsvis i Langkawi, men med Erika som kartläsare kan vi likaväl hamna i Kina ;)

Shake some ass

Kategori: ASIEN

China town

Kategori: ASIEN

Tog en taxi bort till China Town! Billigt och mycket mycket shopping! Dock mycket skit också .. Största utbudet var klockor och väskor! Det enda vi egentligen fyndade på några timmar i det varma solskenet var smycken, vilket man i för sig aldrig kan få för mycket av :) // Erika

Happy friday

Kategori: ASIEN

Idag är det fredag och då festar vi till det med godsaker såklart :)

Sista dagen i K-L!

Kategori: ASIEN

Godmorgon! Medans ni alla där hemma ligger och sover just nu så har vi, här på andra sidan jorden varit vakna länge! Efter ett träningspass och frukost spenderar vi nu en timma i solen innan vi ska göra oss iordning och ta en taxi in till china town, spännande!!

Mer uppdatering kommer ikväll! Ha en bra dag! Det ska vi också ha, sista dagen i kuala lumpur! Puss & kram från oss!

Shopping!!

Kategori: ASIEN

Imorse ringde klockan tidigt! Började dagen med ett gympass innan frukost, efter det tog vi en taxi bort till PAVILION, ett stort shoppingcenter med dyrare märken som GUCCI, Michael Kors mm.. Man kan alltid drömma(som vi brukar säga) det fick bli fönstershoppimg och lunch! Åt världens starkaste nudelsoppa så att både ögon och näsa rann! Phuuu.. Vi tog en taxi vidare bort till nästa center TIME SQUARE! Ett ställe för oss! 12 VÅNINGAR?! Och billigt!! Där gick vi i flera timmar och fyndade lite fint!(vi har ju såå mycket plats i väskan, eller inte;) nu är vi tillbaka på hotellet, trötta som två pensionärer.. Men vi har det så bra här borta så det finns inget att klaga på! Puss & Kram från oss!

Barnhem!

Kategori: ASIEN

Sista dagen i Phuket besökte vi ett barnhem i Muang Mai, som vi sett fram emot detta! Barnhemmet drivs av två svenskar,sussie och hans! Sussie har varit med om det absolut värsta, hon förlorade sina två döttrar i tsunamin och har efter det startat upp detta barnhem tillsammans med sin man. Deras insats är obeskrivlig och den kärlek man kände när man klev innanför grinden går inte att förklara. När vi kom till barnhemmet fick vi oss en rundvandring av en svensk volontär som jobbade där.. Vi fick även stanna kvar och äta kvällsmat tillsammans med alla! En dag med många intryck, vi är så glada att vi åkte dit! K R A M!

MALAYSIA!

Kategori: ASIEN

Hej på er! Vi har inte den tråkigaste utsikten från vårt rum direkt som ni ser :)) återkommer snart med med uppdatering! // E

Thaiboxning

Kategori: ASIEN

För några dagar sedan följde vi med några kompisar från Stockholm på thaiboxning. En galen kväll med en massa adrenalin! Det hela slutade med att både David och Ashe vann sina matcher uppe i ringen :) Heja Sverige!

a picture worth a thousand words ..

Kategori: ASIEN

living in the jungle ..

Kategori: ASIEN

Khao Lak safari!

Kategori:

Nu har ni allt saknat oss va?! ;) Dagen har vi spenderat pa Khao Lak Safari! Forsta stoppet var dar dem foder upp skoldpaddor! Vi fick se allt ifran 1 manad gamla till 10 ar, haftigt!! Sedan bar resan vidare mot bamboo rafting, vilket vi tyckte var valdigt avkopplande att flyta runt pa mitt i djungeln, med varldens skonaste kapten, sag vi bade ormar och andra laskigheter.. Nasta stop var det basta, namligen rida elefant! Sooom ulrika har tjatat(maste erkanna att jag med sag fram emot det) Det har iallafall varit en toppendag i Khao Lak! Hoppas ni har det bra dar hemma, och nu har halva tiden gatt, sjukt! .. Puss & Kram fran oss!   
 
 

enjoying every second over here ..

Kategori: Allmänt

 
 

Wiho!

Kategori: ASIEN

Äntligen kan vi tvätta alla våra kläder!! Pinsamt billigt! 15 kr för all tvätt + strykning! Det är Thailand det! Love ..

Kom tillbaka, jag saknar dig!

Kategori: ASIEN

Saknaden är obeskrivlig och jag skulle kunna göra precis vad som helst just nu för att få träffa dig igen!

Du fattas i mitt liv!

När jag tänker på dig morfar, så har jag bara en massa fina minnen och dem kommer jag bära med mig resten av livet!
Saker som jag speciellt förknippar med dig är din vänlighet, din vackra hesa röst och din fantastiskt kramgoa famn såklart!

Vi brukade alltid kalla varandra
"min lilla ögonsten" och jag blir alltid lika varm i hjärtat när jag tänker på att det var det sista vi sa till varandra, innan jag åkte!

Allan Johansson
Du är helt klart himlens charmigaste ängel!
Och ingen kan vara gladare än jag som fick ha dig som min morfar ❤

Jag älskar dig!
Soliga kramar från Thailand!
"din lilla ögonsten"
Ullis


ps. Vi ses igen!